Uw bestelling kan één werkdag later bezorgd worden dan normaal. Uw bestelling wordt net zo snel verwerkt als altijd, en ook onze klantenservice staat voor u klaar. Lees alles

Tankconnector OMC (vrouw)

Deze vrouwelijke tankconnector is geschikt voor aansluiting op een OMC tank of motor, voor brandstofslangen met een binnendiameter van Ø6-8mm.

Productnummer
05-75230754
 11,00
NIET LEVERBAAR
Klik hier om het product te bezichtigen

  • 30 dagen retourneren
  • Klantenservice van 09:00-19:00 uur
  • Afhalen tot 21:00 uur
  • Goed-Geregeld-Palletservice©
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Vrouwelijke tankconnector
  • Geschikt voor zowel een OMC tank als motor
  • In combinatie met brandstofslangen van Ø6-8mm
  • Eenvoudig los te koppelen

Omschrijving

Deze zwarte, vrouwelijke tankconnector is geschikt voor het aansluiten van een brandstofslang op een OMC brandstoftank of motor. U kunt deze tankstekker aansluiten op brandstofslangen met een binnendiameter van Ø6-8mm. De tankconnector is eenvoudig los te koppelen door middel van het metalen clipje aan de zijkant van de connector. U kunt deze brandstofconnector gebruiken voor zowel de verbinding tussen uw motor en brandstofslang, als tussen uw tank en brandstofslang. Door de dubbele functie en goede kwaliteit is deze tankconnector onmisbaar voor een veilige verbinding tussen uw motor en brandstoftank.

Wanneer u de verbinding tussen uw motor en tank gaat vervangen is het van belang om over de juiste producten te bezitten. Zo bent u verzekerd van een veilige brandstofverbinding tussen uw motor en tank. Verbindt de motor met een brandstofslang door middel van een brandstofconnector motorzijde, u heeft zowel een mannelijke als een vrouwelijke brandstofconnector nodig. Verbindt vervolgens de brandstofslang met uw tank door gebruik te maken van een tankconnector en tankfitting. De tankfitting kunt u direct op de tank schroeven.

Deze tankconnector is geschikt voor zowel aansluiting van een brandstofslang op de motor- als tankzijde.

Specificaties

Materiaal: Kunststof
Kleur: Zwart
Afmetingen: Voor brandstofslangen met een binnendiameter van Ø6-8mm
In de verpakking: Een vrouwelijke tankconnector
Fabrieksgarantie: 2 jaar

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tankconnector OMC (vrouw)
Uw waardering