Uw bestelling kan één werkdag later bezorgd worden dan normaal. Uw bestelling wordt net zo snel verwerkt als altijd, en ook onze klantenservice staat voor u klaar. Lees alles

Tankconnector OMC (man)

Deze mannelijke tankconnector is geschikt voor directe aansluiting op een OMC tank, voor brandstofslangen met een binnendiameter van Ø6-8mm.

Productnummer
05-75230752
 19,00
NIET LEVERBAAR
Klik hier om het product te bezichtigen

  • 30 dagen retourneren
  • Klantenservice van 09:00-19:00 uur
  • Afhalen tot 21:00 uur
  • Goed-Geregeld-Palletservice©
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Mannelijke tankconnector
  • Geschikt voor OMC tanks
  • Brandstofslangen van Ø6-8mm
  • Met schroefdraad
  • Directe montage op de tank

Omschrijving

Deze mannelijke tankconnector is onmisbaar bij het vervangen van uw brandstofcircuit. Deze tankfitting draait u direct op uw tank, en past op vrijwel alle OMC tanks. Door middel van de schroefdraad draait u deze tankfitting eenvoudig op uw tank. De robuuste tankadapter blijft goed zitten door zijn ergonomisch vormgeving en sluit goed aan. U kunt deze tankconnector gebruiken in combinatie met zowel diesel als benzine. De robuuste tankadapter blijft goed zitten door zijn ergonomisch vormgeving en sluit goed aan. Gebruik deze connector in combinatie met brandstofslangen met een binnendiameter van Ø6-8mm.

Wanneer u de verbinding tussen de motor, slang en tank gaat vervangen, is het van belang dat u over de juiste connectoren bezit. Controleer ook altijd of alle connectoren geschikt zijn voor uw motor, tank en formaat brandstofslang. Met een vrouwelijke en mannelijke connector motorzijde verbindt u de brandstofslang met de motor. De brandstofslang verbindt u vervolgens met de tank door middel van een tankconnector en een tankfitting. De tankfitting draait u direct op de tank.

Deze tankfitting is ontworpen voor directe toepassing op de motor.

Specificaties

Materiaal: Kunststof
Kleur: Zwart
Afmetingen: Voor brandstofslangen met een binnendiameter van Ø6-8mm
In de verpakking: Een tankfitting
Fabrieksgarantie: 2 jaar

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tankconnector OMC (man)
Uw waardering