Uw bestelling kan één werkdag later bezorgd worden dan normaal. Uw bestelling wordt net zo snel verwerkt als altijd, en ook onze klantenservice staat voor u klaar. Lees alles

Tankconnector Mercury/Mariner II (man)

Deze mannelijke tankconnector is geschikt voor aansluiting op een Mercury of Mariner tank, voor brandstofslangen met een binnendiameter van Ø6-8mm.

Productnummer
05-75230775
 15,00
NIET LEVERBAAR
Klik hier om het product te bezichtigen

  • 30 dagen retourneren
  • Klantenservice van 09:00-19:00 uur
  • Afhalen tot 21:00 uur
  • Goed-Geregeld-Palletservice©
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Mannelijke tankconnector
  • Geschikt voor oud model Mercury of Mariner tanks
  • Brandstofslangen van Ø6-8mm
  • Ergonomische vormgeving

Omschrijving

Deze stevige, mannelijke tankconnector is geschikt voor het aansluiten van een brandstofslang op een oud model Mercury of Mariner tank. De robuuste tankadapter blijft goed zitten en is gemakkelijk los te halen door de twee lipjes aan de zijkant. U kunt deze tankconnector gebruiken in combinatie met brandstofslangen met een binnendiameter van Ø6-8mm. De tankadapter is geschikt voor zowel diesel als benzine.

Wanneer u de brandstofverbinding tussen uw motor en tank gaat vervangen, is het van belang dat u over de juiste connectoren bezit. Dit is allereerst afhankelijk van het merk motor en tank welke u bezit. Aan de motorzijde verbindt u de motor met de brandstofslang door middel van een vrouwelijke en mannelijke connector. Vervolgens sluit u de brandstofslang aan op uw tank door middel van een tankconnector en tankfitting.

Deze tankconnector is geschikt voor het aansluiten van een brandstofslang op de tankfitting. De tankconnector is geschikt voor oude modellen Mercury of Mariner tanks.

Specificaties

Materiaal: Kunststof
Kleur: Zwart
Afmetingen: Voor brandstofslangen met een binnendiameter van Ø6-8mm
In de verpakking: Een mannelijke tankconnector
Fabrieksgarantie: 2 jaar

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tankconnector Mercury/Mariner II (man)
Uw waardering