Stazo Nutlock Buitenboordmotorslot

Waardering:
100% of 100

Dit hoogwaardige Stazo Nutlock buitenboordmotorslot is geschikt voor praktisch alle motoren met boutbevestiging. Dit slot is SCM gekeurd en wordt geleverd met een unieke codekaart.

Productnummer
05-42117020
€ 89,00
NIET LEVERBAAR
Klik hier om het product te bezichtigen

  • Gratis verzending vanaf €125
  • 30 dagen bedenktijd
  • Afhalen tot 21:00
  • Advies van onze klantenservice
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Dikwandig RVS buitenboordmotorslot
  • Voor motoren met boutbevestiging
  • SCM gecertificeerd
  • Met Stazo plus cilinder en unieke codekaart
  • Eenvoudig te monteren

Omschrijving

Dit dikwandige Stazo Nutlock buitenboordmotorslot is gemaakt van RVS en beschermt uw kostbare buitenboordmotor tegen diefstal. Een buitenboordmotor is er geliefd bij dieven en met dit slot voorkomt u diefstal van uw buitenboordmotor. Dit Stazo Nutlock buitenboordmotorslot is eenvoudig te monteren op elk merk buitenboordmotor met boutbevestiging. Dit hoogwaardige buitenboordmotorslot van het merk Stazo is eenvoudig te monteren.

De Stazo Nutlock is SCM gekeurd, dit betekent dat het slot door uw verzekering wordt aangeraden. Het slot beschikt over een betrouwbare, internationaal gecertificeerde Stazo Plus cilinder en wordt geleverd met een unieke codekaart. Dit betekent dat u de enige met een passende sleutel bent. Met de aanschaf van dit sterke en duurzame buitenboordmotorslot word de kans op diefstal aanzienlijk verkleint.

Wat voor slot kiest u? Indien u uw boot wilt verzekeren wordt doorgaans een bootslot met het SCM keurmerk geëist door de verzeker. Soms worden ook ART 4 en ART 5 kettingsloten toegestaan, dit is afhankelijk van uw polis. Sommige sloten zijn uitermate geschikt om te combineren met een ander slot. Zoals bijvoorbeeld een buitenboordmotorslot met een kettingslot of een grondanker met een kabelslot. Door verschillende bootsloten te combineren verzekert u zichzelf van een goede beveiliging en geniet u langer van uw boot.

Specificaties

Type slot: Buitenboordmotorslot met boutbevestiging
Keurmerk: SCM gekeurd
Kleur: Zwart
Afmetingen: -
In de verpakking: Een Stazo Nutlock buitenboordmotor slot met sleutelcode kaart
Fabrieksgarantie: 2 Jaar

Reviews 1

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Stazo Nutlock Buitenboordmotorslot
Uw waardering