Uw bestelling kan één werkdag later bezorgd worden dan normaal. Uw bestelling wordt net zo snel verwerkt als altijd, en ook onze klantenservice staat voor u klaar. Lees alles

QuickClean (Grootte: 1L)

Waardering:
90% of 100

Deze QuickClean is geschikt voor het reinigen van bruingele vaaraanslag. Met QuickClean verwijdert u moeiteloos micro-organismen en heeft u een glanzend resultaat.

Productnummer
05-45300005
 11,00
NIET LEVERBAAR
Klik hier om het product te bezichtigen

  • 30 dagen retourneren
  • Klantenservice van 09:00-19:00 uur
  • Afhalen tot 21:00 uur
  • Goed-Geregeld-Palletservice©
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • QuickClean is geschikt tegen vaaraanslag
  • Verwijdert micro-organismen in een handomdraai
  • Biologisch afbreekbaar
  • Schoon zonder te boenen
  • Zorgt voor een stralende boot

Omschrijving

Deze QuickClean is geschikt voor het eenvoudig verwijderen van bruingele vaaraanslag. Vaaraanslag ontstaat door inwerking van siliconen in combinatie met water en zon. Het verwijderen van vaaraanslag is een vervelende, steeds terugkerende klus en vereist een diepere agressievere reiniging. Deze QuickClean van Radboud is biologisch afbreekbaar en erg gemakkelijk in gebruik. Gebruik na het reinigen van uw boot een siliconenvrije was voor een glanzend schoon oppervlak.

Door uw boot regelmatig te reinigen, beschermt u uw boot langdurig tegen vervuiling. Hierdoor hoeft u geen kostbare reparaties uit te voeren en bespaart u veel geld. Radboud is al 35 jaar een gerenommeerd bedrijf en levert veilige en betrouwbare producten voor het onderhoud van uw boot. Radboud producten zijn milieu-onschadelijk en biologisch afbreekbaar. Met Radboud producten maakt u snel en gemakkelijk schoon schip.

Een goede reiniger lost het vuil op zonder te schrobben. QuickClean is zelfwerkzaam, dit betekent dat u niet hoeft te boenen. Breng de boot reiniger aan met een spons of door gebruik te maken van een verstuiver. Laat de Quick Clean ongeveer 8 tot 10 minuten intrekken en spoel vervolgens het behandelde oppervlak schoon met water. Voor een volledige en langdurige verwijdering van gele aanslag, raden we u aan om de romp eerst te ontvetten met BilgeClean en vervolgens met QuickClean te behandelen. Bilge Clean zorgt voor het verwijderen van siliconen, en Quick Clean pakt de vaaraanslag aan.

Specificaties

Type schoonmaakmiddel: Reinigingsmiddel tegen vaaraanslag
Geschikt voor: Diverse oppervlakken
Inhoud: Type A) 1liter
Type B) 10 liter
Type C) 25 liter

Reviews 2

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:QuickClean (Grootte: 1L)
Uw waardering