International Micron Plus Antifouling

Waardering:
90.909090909091% of 100

International Micron Plus is zelfslijpende antifouling die geschikt is voor snelle schepen (tot 25 kn/h). Gaat een seizoen lang mee, gebruik voor polyester, hout, staal en aluminium.

Productnummer
04-IN-MICRNPLSW25M
NIET LEVERBAAR
Klik hier om het product te bezichtigen

  • Gratis verzending vanaf €125
  • 30 dagen bedenktijd
  • Afhalen tot 21:00
  • Advies van onze klantenservice
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Micron Plus is zelfslijpende antifouling
  • Beschermt een heel seizoen lang
  • Voor boten die tot 25 kn/h varen
  • Voor polyester, hout en metaal
  • Meest gebruikte antifouling pleziervaart

Omschrijving

International Micron Plus is een nieuwe zelfslijpende antifouling die geschikt is voor alle zeil- en motorboten van polyester, hout, staal en aluminium. International Micron Plus is wereldwijd de meest gebruikte antifouling onder de pleziervaart is en dat niet voor niets. Micron biedt een seizoen lang betrouwbare bescherming in zoet, brak en zout water en is leverbaar in 5 heldere kleuren, inclusief wit. Het is geschikt voor alle boten met een maximum snelheid tot 25 knopen (46km/uur). Door de speciale eroderende technologie ontstaat er met Micron Plus bijzonder weinig laagdikte opbouw. Dit betekent dat het oppervlak van uw onderwaterschip glad blijft en dat resulteert in een efficiënt brandstof verbruik. De antifouling kan 12 uur tot wel 6 maanden voor de tewaterlating worden aangebracht.

Bij toepassing van International Micron Plus op polyester dient u voor te behandelen met Gelshield 200 ter bescherming tegen osmose. Vervolgens dient Primocon te worden aangebracht als ondergrond. Bij gebruik op hout, lood, staal of aluminium dient u eerst een laag Interprotect of Primocon aan te brengen als primer. Als International Micron Plus wordt aangebracht op een onbekende antifouling dan dient u een tussenlaag Primocon aan te brengen voor een betrouwbare hechting.

International Micron Plus moet jaarlijks worden overschilderd. Dat kan direct, indien de verflaag in goede staat verkeert. U kunt de antifouling dan nat schuren of opruwen met een schuurpad om eventueel losse verf te verwijderen, en vervolgens goed laten drogen. Als u deze antifouling wilt aanbrengen op antifouling die in slechte staat is, gebruik Interstrip om alle sporen van antifouling te verwijderen voordat u verder gaat.

Tip: Breng een extra laag antifouling aan op plaatsen met veel turbulentie, zoals de boeg, water-waterlijn, kiel en het roerblad voor een betrouwbare langdurige bescherming.

Specificaties

Type antifouling: Zelfslijpende antifouling
Geschikt voor boten: Met een snelheid tot 25 knopen
Bescherming: Geschikt voor zoet, brak en zout water met zware aangroei
Beschermingsduur: 1 tot 2 vaarseizoenen
Geschikt voor boten van: Polyester, kunstof, hout en staal
Voorbehandelen met: Op polyester: Gelshield 200
Op hout, lood, staal of aluminium: Interprotect of Primocon
Op onbekende antifouling: Primocon
Verwerkingstijd: 12 uur tot 6 maanden voor te water lating
Droogtijd: Na 2 uur stofdroog
Overschildertijd: Na 24 uur overschilderbaar
Verwerking: Met roller, kwast of spuiten
Rendement: 9m/L
Aanbevolen aantal lagen: 3-5
Inhoud: 0,75L

Onze afbeeldingen met daarin de verkrijgbare kleuren zijn met veel aandacht gemaakt. Wilt u de kleuren in het echt zien? Geen probleem! Vraag dan een gratis International kleurenwaaier bij ons aan.

Reviews 11

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:International Micron Plus Antifouling
Uw waardering