Uw bestelling kan één werkdag later bezorgd worden dan normaal. Uw bestelling wordt net zo snel verwerkt als altijd, en ook onze klantenservice staat voor u klaar. Lees alles

Gashendel Tech (zij-montage)

Hoogwaardige zwarte gashendel voor horizontale of verticale montage. Bedient zowel het gas als de keerkoppeling in één beweging.

Productnummer
05-75235460
 217,70
Nog 4 op voorraad
Leverbaar
Voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
Klik hier om het product te bezichtigen

  • 30 dagen retourneren
  • Klantenservice van 09:00-19:00 uur
  • Afhalen tot 21:00 uur
  • Goed-Geregeld-Palletservice©
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Omschrijving

Hoogwaardige zwarte gashendel voor horizontale of verticale montage aan zowel bakboordzijde als stuurboordzijde, bijvoorbeeld in consoles of wanden. Gemaakt van zwart gepoedercoat aluminium.

Bedient zowel het gas als de keerkoppeling in één beweging. De hendel kan uitgetrokken worden om het gas zonder keerkoppeling te bedienen, bijvoorbeeld voor warmdraaien. Beschikt over een instelbare weerstand, zodat de hendel niet "terugloopt" door bijvoorbeeld trillingen van de motor. Een lock-in neutraalstand blokkering voorkomt schade aan de keerkoppeling door ongewild schakelen. Door de optionele veiligheidsschakelaar kan de gashendel worden beveiligd tegen starten in een versnelling.

Geschikt voor gebruik in combinatie met C2, C8, C14, C36, Mach36 en Mach Zero type gaskabels.

Indien gebruik gemaakt wordt van de "Gaskabel Verbindingset K35" is deze gashendel ook geschikt voor gebruik in combinatie met C5, C16 en Mach5 type gaskabels.

Wilt u uw motor beveiligen tegen starten in een versnelling? Bestel dan de "Gashendel veiligheidsschakelaar X12" mee.

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gashendel Tech (zij-montage)
Uw waardering