Uw bestelling kan één werkdag later bezorgd worden dan normaal. Uw bestelling wordt net zo snel verwerkt als altijd, en ook onze klantenservice staat voor u klaar. Lees alles

Radboud Nautic FreshClean

Deze Fresh Clean Boat Shampoo droogt glanzend en streeploos op en is ideaal voor het reinigen van dagelijkse vervuiling. De shampoo tast de waslaag niet aan.

Productnummer
05-45300001
 12,00
Leverbaar
Voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
Klik hier om het product te bezichtigen

  • 30 dagen retourneren
  • Klantenservice van 09:00-19:00 uur
  • Afhalen tot 21:00 uur
  • Goed-Geregeld-Palletservice©
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • FreshClean is geschikt voor dagelijke reiniging
  • Speciaal ontwikkeld voor de watersport
  • Milieuvriendelijjk en biologisch afbreekbaar
  • Een glanzend en streeploos resultaat
  • Maakt naspoelen en drogen overbodig

Omschrijving

Deze FreshClean Boat Shampoo van Radboud zorgt snel en eenvoudig voor een glanzend resultaat. Deze FreshClean bootshampoo is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de watersport en geschikt voor het schoonmaken van dagelijkse vervuiling. De Fresh Cleaning is milieuvriendelijk, volledig biologisch afbreekbaar en fosfaatvrij. U kunt deze FreshClean shampoo dan ook met een gerust hart gebruiken. De bootshampoo droogt glanzend en streeploos op en maakt naspoelen en drogen overbodig. Ook ontziet FreshClean de bestaande waslaag en tast deze niet aan. Daardoor kunt u deze shampoo zo vaak u wilt gebruiken voor het reinigen van uw boot.

Door uw boot regelmatig te reinigen, beschermt u uw boot langdurig tegen vervuiling. Hierdoor hoeft u geen kostbare reparaties uit te voeren en bespaart u veel geld. Radboud is al 35 jaar een gerenommeerd bedrijf en levert veilige en betrouwbare producten voor het onderhoud van uw boot. Radboud producten zijn milieu-onschadelijk en biologisch afbreekbaar. Met Radboud producten maakt u snel en gemakkelijk schoon schip.

Specificaties

Type schoonmaakmiddel: Geschikt voor dagelijkse reiniging
Geschikt voor: Diverse oppervlakken
Inhoud: 1 liter

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Radboud Nautic FreshClean
Uw waardering