De Ijssel DD Bootlak (36 kleuren)

Waardering:
93.333333333333% of 100

DD Lak is een 2-componenten bootlak van uitzonderlijk goede kwaliteit. Het is hoogwaardig en erg gebruiksvriendelijk. Onderdeel van het Double Coat verfsysteem van De IJssel Coatings.

Productnummer
04-DY-1013M
Vanaf 28,00
Leverbaar
Klik hier om het product te bezichtigen

  • 30 dagen retourneren
  • Klantenservice van 09:00-19:00 uur
  • Afhalen tot 21:00 uur
  • Goed-Geregeld-Palletservice©
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Intense kleuren, langdurige glans
  • Extreem krasvast en rekbaar
  • Voor alle ondergronden
  • Perfecte vloeieigenschappen
  • Gemakkelijk te verwerken

Omschrijving

DD Lak is een 2-componenten bootlak van uitzonderlijk goede kwaliteit. DD Lak is onderdeel van het Double Coat verfsysteem van De IJssel Coatings. DD Lak is krasvast, kleurecht, bestand tegen chemicaliën, weer, UV-straling, en heeft een langdurig glansbehoud. De bootlak is geschikt voor toepassingen waar zeer hoge eisen worden gesteld. Het kenmerkt zich door haar goede vloei-eigenschappen, waardoor DD Lak eenvoudig te verwerken is met een kwast of roller. Deze bootlak is daardoor ook zeer geschikt voor schilders met gemiddeld tot weinig ervaring.

DD Lak is geschikt voor toepassing op polyester, hout, staal, aluminium, ABS en vele andere kunststoffen. Voor gebruik op staal en hout dient IJmopox HB coating te worden gebruikt als ondergrond, met daaronder een laag IJmopox ZF primer. Bij gebruik op hout is Variopox Injectiehars als ondergrond nodig. Optioneel kan IJmopox HB coating daarbij worden gebruikt als tussenlaag, voor een langdurige bescherming tegen houtrot. DD Lak kan direct worden toegepast op polyester en diverse kunststoffen. Bij gebruik op polyester wordt het gebruik van IJmopox HB coating aangeraden voor een langdurige bescherming tegen osmose.

DD Lak heeft een verwerkingstijd van 3 uur bij 20°C en het kan worden verwerkt bij een minimale temperatuur van 15°C. Voor gebruik moeten de twee componenten intensief worden gemengd in de gewichtsverhouding 67 basis : 33 verharder. Gebruik voor het verwerken een ovale kwast of een oplosmiddel-vaste kortharige roller van mohair of moltopreen.

De beste hechting en glans wordt verkregen door tussen de lagen DD Lak te schuren. Gebruik voor iedere volgende laag een fijnere korrel schuurpapier (P240, P320, P360 en P400). Wanneer de laatste laag DD Lak Blank een donkere kleur heeft, bijvoorbeeld DC 855, DC 854 of RAL 5011, dan kunt u de op één na laatste laag het beste schuren met korrel P600.

DD Lak is leverbaar in 36 kleuren, in praktische verpakkingen van 0,5kg en 1kg. Naast de standaard kleuren kunnen wij elke gewenste kleur voor u laten mengen.

Specificaties

Type verf: Bootlak
Geschikte ondergrond: IJmopox HB coating, Variopox Injectiehars, polyester, kunstof
Verwerkingstijd: 3 Uur bij 20°C
Droogtijd: Na 2 uur stofdroog, na 24 uur overschilderbaar
Rendement: 9m/L
Aanbrengen: 3-5 lagen, met roller, kwast of spuiten

 

Reviews 6

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:De Ijssel DD Bootlak (36 kleuren)
Uw waardering

Bijlagen

Producthandleiding (238.57 kB)