Door de huidige omstandigheden zijn onze telefonische openingstijden tijdelijk beperkt tot werkdagen van 16:00 - 19:00. Lees alles

Buitenboordmotorslot Steady II

Waardering:
100% of 100

Dit sterke Steady II buitenboordmotorslot beschermt uw kostbare motor tegen diefstal. Voor alle buitenboordmotoren met boutbevestiging en zeewaterbestendig.

Productnummer
03-1038
 70,00
Leverbaar
Bezorgd op zaterdag 15 augustus
Klik hier om het product te bezichtigen

  • 30 dagen retourneren
  • Klantenservice van 09:00-19:00 uur
  • Afhalen tot 21:00 uur
  • Goed-Geregeld-Palletservice©
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Stevig buitenboordmotorslot van het merk Steady
  • Voor alle buitenboordmotoren met boutbevestiging.
  • SCM gekeurd
  • Zeewaterbestendig
  • Trilvrij en eenvoudig te monteren

Omschrijving

Dit stevige Steady II buitenboordmotorslot is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en beschermt uw kostbare buitenboordmotor tegen diefstal. Een buitenboordmotor is er geliefd bij dieven en dit slot zorgt ervoor dat u uw motor met een gerust hart aan de boot kan laten zitten. Dit buitenboordmotorslot is geschikt voor buitenboordmotoren met boutbevestiging. De maximale bout-dikte is 16 mm. Het roestvrijstalen buitenboordmotorslot is zeewaterbestendig. Dit hoogwaardige buitenboordmotorslot van het merk Steady trilt of rammelt niet waardoor u geen hinder ondervindt tijdens het varen.

Ook is het buitenboordmotoslot gemakkelijk te monteren en SCM gekeurd. Het SCM-keurmerk betekent dat het slot door uw verzekering wordt aanbevolen en aan hoge eisen voldoet. Met het SCM-certificaat kunt u eenvoudig een nieuwe sleutel aanvragen wanneer u de sleutel verliest. U hoeft het veiligheidsmiddel slechts eenmalig te bevestigen, daarna is uw buitenboordmotor altijd goed beveiligd. Met de aanschaf van dit sterke en duurzame buitenboordmotorslot verkleint u de kans op diefstal aanzienlijk.

Wat voor slot kiest u? Indien u uw boot wilt verzekeren wordt doorgaans een bootslot met het SCM keurmerk geëist door de verzeker. Soms worden ook art 4 en art 5 kettingsloten toegestaan, dit is afhankelijk van uw polis. Sommige sloten zijn uitermate geschikt om te combineren met een ander slot. Zoals bijvoorbeeld een buitenboordmotorslot met een kettingslot of een grondanker met een kabelslot. Door verschillende bootsloten te combineren verzekert u zichzelf van een goede beveiliging en geniet u langer van uw boot.

Specificaties

Type slot: Buitenboordmotorslot met boutbevestiging
Keurmerk: SCM goedgekeurd
Kleur: Zilver
Afmetingen: Maximale boutdikte: 16mm
Gewicht: 1,4kg
In de verpakking: Een buitenboordmotorslot en 5 sleutels
Fabrieksgarantie: 2 jaar

Reviews 2

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Buitenboordmotorslot Steady II
Uw waardering

Bijlagen

Producthandleiding (275.75 kB)