Door de huidige omstandigheden zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Per mail behandelen wij alleen vragen over retouren & garanties. Wij verzenden uw bestelling net zo snel als altijd. Lees alles

Talamex Buitenboordmotorslot RVS

Dit stevige buitenboordmotorslot met cilinderslot beschermt uw buitenboordmotor tegen diefstal. Geschikt voor buitenboordmotoren met knevelbevestiging en trilt of rammelt niet.

Productnummer
05-42130100
 69,95
NIET LEVERBAAR
Voor 15:00 besteld, vrijdag 14 augustus bezorgd
Klik hier om het product te bezichtigen

  • 30 dagen retourneren
  • Klantenservice van 09:00-19:00 uur
  • Afhalen tot 21:00 uur
  • Goed-Geregeld-Palletservice©
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Stevig RVS buitenboordmotorslot
  • Met cilinderslot
  • Geschikt voor motoren met knevelbevestiging
  • Drijvende sleutelhanger
  • Trilt of rammelt niet

Omschrijving

Dit stevige buitenboordmotorslot gemaakt van RVS beschermt uw kostbare buitenboordmotor tegen diefstal. Een buitenboordmotor is het meest gestolen object in de watersport en erg geliefd bij dieven. Dit buitenboordmotorslot trilt of rammelt niet en is gemakkelijk te bevestigen. Dit buitenboordmotorslot wordt geleverd met cilinderslot, dit wil zeggen dat het slot zich in de RVS behuizing bevindt. Dit in tegenstelling tot een hangslot welke los hangt. Dit buitenboordmotorslot is geschikt voor buitenboordmotoren met knevelbevestiging. Met de aanschaf van dit duurzame en sterke buitenboordmotorslot welke over de bevestigingsknevels van uw motor vallen, wordt de kans op diefstal aanzienlijk verkleind.

Wat voor slot kiest u? Indien u uw boot wilt verzekeren wordt doorgaans een bootslot met het SCM keurmerk geëist door de verzeker. Soms worden ook art 4 en art 5 kettingsloten toegestaan, dit is afhankelijk van uw polis. Sommige sloten zijn uitermate geschikt om te combineren met een ander slot. Zoals bijvoorbeeld een buitenboordmotorslot met een kettingslot of een grondanker met een kabelslot. Door verschillende bootsloten te combineren verzekert u zichzelf van een goede beveiliging en geniet u langer van uw boot.

Specificaties

Type slot: Buitenboordmotorslot met cilinderslot
Keurmerk: -
Kleur: Zilver
Afmetingen: 30 x 4,0 x 3,5 cm (l x b x h)
In de verpakking: Een RVS buitenboordmotorslot
Fabrieksgarantie: 2 jaar

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Talamex Buitenboordmotorslot RVS
Uw waardering