Uw bestelling kan één werkdag later bezorgd worden dan normaal. Uw bestelling wordt net zo snel verwerkt als altijd, en ook onze klantenservice staat voor u klaar. Lees alles

Brandstofconnector Honda PRO (vrouw)

Deze vrouwelijke brandstofconnector Honda PRO is geschikt voor het aansluiten van een brandstofslang op Honda motoren, in combinatie met alle mogelijke types brandstof.

Productnummer
05-75230784
 17,00
NIET LEVERBAAR
Klik hier om het product te bezichtigen

  • 30 dagen retourneren
  • Klantenservice van 09:00-19:00 uur
  • Afhalen tot 21:00 uur
  • Goed-Geregeld-Palletservice©
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Vrouwelijke brandstofconnector
  • Brandstof adapter motorzijde
  • Geschikt voor Honda motoren vanaf 2004
  • Alle types brandstof
  • Brandstofslang-aansluiting van Ø8-10 mm

Omschrijving

Deze kwalitatieve, vrouwelijke brandstofconnector Honda PRO is geschikt voor het aansluiten van een brandstofslang op praktisch alle Honda motoren. De brandstofconnector Honda PRO is ergonomisch vormgegeven en sluit hierdoor goed aan op uw motor. U kunt deze brandstofconnector gebruiken in combinatie met alle mogelijke types brandstof. U kunt deze brandstofstekker aansluiten op brandstofslangen met een binnendiameter van Ø8-10mm.

Deze brandstofconnector is van hoge kwaliteit en bezit over een afdicht-pakking van Viton. Viton staat bekend om zijn uitstekende weerstand tegen hoge temperaturen en zijn bestendigheid tegen een breed scala van chemische producten. Zo heeft Viton een goede weerstand tegen oliën en oplosmiddelen, agressieve brandstoffen en geconcentreerde zuren. Hierdoor is deze motor connector van uitstekende kwaliteit en gaat deze lang mee.

Wanneer u de verbinding tussen de motor, brandstofslang en tank wilt vervangen heeft u diverse onderdelen nodig; een vrouwelijke en mannelijke brandstofconnector motorzijde, een connector tankzijde en een tankfitting. De connector motorzijde is de verbinding tussen de stekker op de motor en de brandstofslang. De tankconnector is de verbinding tussen de brandstofslang en de tankfitting. De tankfitting schroeft u direct op de tank.

Deze brandstofconnector is geschikt voor de connectie tussen motorzijde en brandstofslang.

Specificaties

Materiaal: Kunststof
Kleur: Zwart
Afmetingen: Voor brandstofslangen met een binnendiameter van Ø6-8mm
In de verpakking: Een brandstofconnector motor-zijde
Fabrieksgarantie: 2 jaar

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Brandstofconnector Honda PRO (vrouw)
Uw waardering