Uw bestelling kan één werkdag later bezorgd worden dan normaal. Uw bestelling wordt net zo snel verwerkt als altijd, en ook onze klantenservice staat voor u klaar. Lees alles

Bilg All Clean (Grootte: 1L)

Deze Bilg all Clean is een milieuvriendelijk ontvettingsmiddel voor motoren, bilges en fenders. Verwijdert eenvoudig olievlekken, roetaanslag en oude siliconen waslagen.

Productnummer
05-45300010
 9,90
Nog 6 op voorraad
Leverbaar
Voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
Klik hier om het product te bezichtigen

  • 30 dagen retourneren
  • Klantenservice van 09:00-19:00 uur
  • Afhalen tot 21:00 uur
  • Goed-Geregeld-Palletservice©
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Ontvettingsmiddel voor motoren en bilges
  • Milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar
  • Geschikt voor het verwijderen van olievlekken
  • Verwijdert oude siliconen waslagen
  • Gemakkelijk aan te brengen

Omschrijving

Deze Bilg All Clean is een milieuvriendelijk ontvettingsmiddel voor motoren en bilges. Bilg All Clean is bijzonder geschikt voor het verwijderen van olievlekken, roetaanslag en roetstrepen. Met behulp van de Radboud Bilg All Clean verwijdert u tevens eenvoudig oude siliconen waslagen. Bilg All Clean is speciaal ontwikkeld voor de watersport. Doordat het reinigingsmiddel milieu-onschadelijk en biologisch afbreekbaar is, is het uitstekend te gebruiken als ontvetter van de romp of het grondig reinigen van de fenders.

Door uw boot regelmatig te reinigen, beschermt u uw boot langdurig tegen vervuiling. Hierdoor hoeft u geen kostbare reparaties uit te voeren en bespaart u veel geld. Radboud is al 35 jaar een gerenommeerd bedrijf en levert veilige en betrouwbare producten voor het onderhoud van uw boot. Met Radboud producten maakt u snel en gemakkelijk schoon schip.

Breng de Bilg All Clean eenvoudig aan met een spons of doek. Afhankelijke van de vervuiling, kunt u het product puur of verdund aanbrengen. Wanneer u het reinigingsproduct verdund wilt aanbrengen, kies dan voor een verhouding van 1:1. Laat het ontvettingsmiddel na toepassing even inwerken en spoel vervolgens na met voldoende water.

Specificaties

Type schoonmaakmiddel: Ontvettingsmiddel
Geschikt voor: Motoren, bilges en fenders
Inhoud: Type A) 1 liter
Type B) 10 liter

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bilg All Clean (Grootte: 1L)
Uw waardering