Epifanes bootlak

Epifanes bootlak


Epifanes bootlak is al sinds 1902 een begrip. Epifanes staat bekend om haar jachtlakken met mooie vloeiing, prachtige glans en lange levensduur. Ze produceren zowel 1-component- als 2-component laksystemen voor verschillende ondergronden, zoals polyester en hout. Epifanes maakt zeer goede, slijtvaste, blanke lak, maar ook gekleurde lak met veel keuze in kleur. Ze maken ook grondverf en primer. Epifanes bootlak is ook geschikt voor professioneel gebruik.


Weergave per pagina
Sorteren op

Maak uw eigen kleur antislipverf met Epifanes Antislippoeder, een fijn antislip materiaal dat kan worden toegevoegd aan Epifanes Mono- of Poly-urethane bootlak.

Van 7,30 €
6,50

Epifanes antislipverf is een slijtvaste 1-component bootlak in de kleuren wit, beige en grijs. Het bevat een fijn antislipmateriaal en wordt veel toegepast op o.a. dek en loopbrug.

Van 24,10 €
Vanaf 19,95

Epifanes bilgeverf is een olie- en waterbestendige bootlak op basis van alkydhars. Speciaal voor bilges, hoosvakken en in natte ruimtes. Voor polyester, hout, staal en aluminium.

Van 19,90 €
Vanaf 17,50

Epifanes Black Bottom is een hoogwaardige zwarte onderwaterverf voor boven en onder de waterlijn. Bestand tegen continue waterbelasting en direct geschikt voor hout en staal.

Van 19,51 €
Vanaf 14,95

Epifanes bootlak is een klassieke superhoogglans 1-component lak op basis van alkydhars. Het is leverbaar in 47 kleuren en is geschikt voor hout, staal, aluminium en polyester.

Van 20,70 €
Vanaf 19,95

Epifanes bootlak blank is een klassieke hoogglans 1-component lak op basis van alkydhars. Het beschikt over een ingebouwd UV-filter en een uitstekende uitvloeiing. Gebruik op hout.

Van 9,00 €
Vanaf 7,95

Epifanes Epoxy HB Coat is een 2-componenten coating van epoxyhars. Wordt gebruikt om de roestwerende eigenschappen of als osmose behandeling. Voor polyester, hout, staal en aluminium.

Van 30,50 €
Vanaf 24,95

Epifanes Epoxy Primer is een hoogwaardige anticorrosieve bootprimer op basis van epoxyhars. Een 2-componenten primer geschikt voor op hout, polyester, staal en aluminium.

Van 29,80 €
Vanaf 24,50

Epifanes hardhoutolie is een hoogglanzende 1-component vernis voor vette houtsoorten (o.a. teak en eiken). Het resulteert in een sterke beschermlaag met een natuurlijke amber kleur.

Van 15,50 €
Vanaf 13,95

Epifanes Mono-urethane jachtlak is een hoogglanzende, krasvaste 1-componenten bootlak. Het is leverbaar in 24 kleuren en geschikt voor hout, staal, aluminium en polyester (direct).

Van 32,00 €
Vanaf 26,50

Epifanes Multi Marine Primer is een universele 1-component bootprimer die veel eigenschappen van andere primers combineert. Een hoog dekkend en vullend vermogen en prima roestwerend.

Van 20,30 €
Vanaf 17,95

Epifanes Poly-urethane Blank is een slijtvaste 2-componenten houtvernis op basis van polyesterhars. De bootlak beschikt over een UV-filter en is leverbaar in hoog- en zijdeglans.

Van 40,20 €
Vanaf 33,50

Epifanes Poly Urethane jachtlak is een kras- en stootvaste 2-componenten bootlak o.b.v. polyesterhars. Het is leverbaar in 24 kleuren, voor hout, staal, aluminium en polyester.

Van 40,20 €
Vanaf 31,95

Epifanes Poly-urethane Primer is een harde 2-componenten bootprimer, speciaal is voor Epifanes Poly-urethane bootlak. Geschikt voor op polyester, epoxy en 2-componenten verflagen.

Van 29,80 €
Vanaf 25,50

Epifanes Polyurethane Kwastverdunner is een speciale verdunner voor applicatie van Epifanes Polyurethane jachtlak of Epifanes PP Vernis Extra met een kwast of roller.

Van 11,10 €
Vanaf 9,95

Epifanes Verdunner D100 is een speciaal verdunningsmiddel voor de onderwaterverven Epifanes Foul Away antifouling, Epifanes Underwaterprimer en Werdol Silverpaint bootlak.

Vanaf 7,95

Epifanes Washprimer AQ is een sneldrogende 1-component hechtprimer, speciaal ontwikkeld voor een goede hechting op nieuw aluminium. Gebruik zowel boven als onder de waterlijn.

Van 17,90 €
Vanaf 14,50