Bootlak

Bootlak


Bootlak geeft uw boot niet alleen een mooie uitstraling, het beschermt uw boot ook tegen schade door UV-straling.

Er zijn vele opties en keuzes wat betreft bootlak. Zo kunt u kiezen tussen een 1-componenten bootlak of een 2-componenten bootlak. Een 1-componenten lak is gemakkelijk aan te brengen en snel dekkend. Een 2-componenten lak is vaak krasvaster en heeft meer glansbehoud, echter is deze lastiger aan te brengen omdat de verf snel droogt. Een-componenten lak is op basis van alkyd-urethaan of alkyd-siloxaan, twee-componenten bootlak is meestal op basis van polyurethaan.


Antislipverf

Antislipverf

Dé specialist in antislipverf. Kies, vergelijk en koop ze gemakkelijk en veilig. Supersnel en gratis thuis bezorgd!
Coelan bootlak

Coelan bootlak

Dé specialist in coelan. Kies, vergelijk en koop ze gemakkelijk en veilig. Supersnel en gratis thuis bezorgd!
De Ijssel bootlak

De Ijssel bootlak

Dé specialist in dd lak. Kies, vergelijk en koop ze gemakkelijk en veilig. Supersnel en gratis thuis bezorgd!
Epifanes bootlak

Epifanes bootlak

Dé specialist in epifanes bootlak. Kies, vergelijk en koop ze gemakkelijk en veilig. Supersnel en gratis thuis bezorgd!
International bootlak

International bootlak

Dé specialist in international bootlak. Kies, vergelijk en koop ze gemakkelijk en veilig. Supersnel en gratis thuis bezorgd!
Tenco bootlak

Tenco bootlak

Dé specialist in tenco bootlak. Kies, vergelijk en koop ze gemakkelijk en veilig. Supersnel en gratis thuis bezorgd!
Werdol bootlak

Werdol bootlak

Dé specialist in werdol. Kies, vergelijk en koop ze gemakkelijk en veilig. Supersnel en gratis thuis bezorgd!

Weergave per pagina
Sorteren op
1 - 50 van 56 resultaten

Coelan Antislip zijn kleine glaspareltjes die u kunt strooien over natte Coelan Lak. Er ontstaat dan een afgewerkte antislip laag, op de plek die u wilt.

Van 12,45 €
10,50

Coelan Lak is bootlak met een zeer lange levensduur die geschikt is voor gebruik op Coelan Primer. U kunt zelf de kleur bepalen, structuur toevoegen en een antisliplaag aanbrengen.

Van 36,95 €
Vanaf 35,95

Coelan Pigment kunt u toevoegen aan Coelan Lak om zo de juiste kleur te verkrijgen. Alle Coelan Pigment kleuren zijn mengbaar, zodat u exact uw eigen kleur kunt bepalen.

Vanaf 8,50

Maak uw eigen kleur antislipverf met Epifanes Antislippoeder, een fijn antislip materiaal dat kan worden toegevoegd aan Epifanes Mono- of Poly-urethane bootlak.

Van 7,30 €
6,50

Epifanes antislipverf is een slijtvaste 1-component bootlak in de kleuren wit, beige en grijs. Het bevat een fijn antislipmateriaal en wordt veel toegepast op o.a. dek en loopbrug.

Van 24,10 €
Vanaf 19,95

Epifanes Mono-urethane jachtlak is een hoogglanzende, krasvaste 1-componenten bootlak. Het is leverbaar in 24 kleuren en geschikt voor hout, staal, aluminium en polyester (direct).

Van 32,00 €
Vanaf 26,50

Epifanes Poly-urethane Blank is een slijtvaste 2-componenten houtvernis op basis van polyesterhars. De bootlak beschikt over een UV-filter en is leverbaar in hoog- en zijdeglans.

Van 40,20 €
Vanaf 33,50

Epifanes Poly Urethane jachtlak is een kras- en stootvaste 2-componenten bootlak o.b.v. polyesterhars. Het is leverbaar in 24 kleuren, voor hout, staal, aluminium en polyester.

Van 40,20 €
Vanaf 31,95

International Antislipoeder is een korrelig antislipmateriaal. Het kan worden uitgestrooid over natte bootlak van International voor lokale toepassing, of in het blik gemengd worden.

Van 9,44 €
7,95

Interdeck is een sterke zijdeglans antislipverf van International. Het bevat fijn antislipmateriaal, is bestand tegen slijtage en geschikt voor op het dek. Leverbaar in 6 kleuren.

Van 39,29 €
Vanaf 30,50

International Perfection is een hoogwaardige 2-componenten bootlak in 18 verschillende kleuren. Het resulteert in een duurzame, krasvaste super-hoogglans eindlaag.

Van 61,71 €
Vanaf 50,95

Coelan Primer is geschikt voor op hout, metaal en kunststoffen en is nodig voor een goede hechting met Coelan Bootlak. De primer is leverbaar in transparante of rood getinte kleur.

Van 61,45 €
Vanaf 56,50

Deze rubberboot verf van Coelan is een primer ontworpen voor gebruik op flexibele ondergronden. Dit is nodig voor een goede hechting met Coelan Lak op o.a. rubberboten en fenders.

Van 31,45 €
30,50

Professionele Coelan verdunner is speciaal gemaakt ter verdunning van Coelan Lak. Deze thinner is echter ook goed bruikbaar voor het reinigen van uw gereedschap.

17,95

DD Lak is een 2-componenten bootlak van uitzonderlijk goede kwaliteit. Het is hoogwaardig en erg gebruiksvriendelijk. Onderdeel van het Double Coat verfsysteem van De IJssel Coatings.

Van 29,58 €
Vanaf 25,50

Double Coat Antislippoeder is een kleurloos, niet scherp antislipgranulaat dat u toevoegt aan alle DD Lak en Double Coat. Het is ook geschikt voor diverse andere bootlakken.

6,95

Double Coat Blank is een 2-componenten bootlak van uitzonderlijk goede kwaliteit. Het is onderdeel van het DD lak verfsysteem van De IJssel Coatings en erg gebruiksvriendelijk.

Van 29,58 €
Vanaf 28,95

Double Coat Dubbel UV is een 2-componenten blanke bootlak. Verkleurd niet door het ingebouwde dubbele UV-filter. Beschikt over de DD Lak samenstelling van De IJssel Coatings.

Van 45,05 €
38,95

Double Coat Kwastverdunner van De IJssel voor het aanbrengen van o.a. DD Lak met behulp van een kwast of roller. De verfverdunner verbetert het vloeigedrag van de verf.

Vanaf 12,50

DD Lak Ontvetter dient voor het afnemen van de ondergrond voordat DD Lak of een andere lak uit het Double Coat verfsysteem wordt aangebracht. Het verwijdert olie, vet en teer.

Vanaf 10,50

IJmopox HB coating is een hoogwaardige epoxy bootprimer en osmose behandeling. Voor gebruik i.c.m. DD Lak op polyester, hout, staal en aluminium boven en onder de waterlijn.

Van 35,39 €
Vanaf 28,50

IJmopox Verdunner is een speciale verfverdunner om epoxyprimers en -coatings met de kwast, roller of spuitpistool aan te brengen. Voor sterke verbetering van verf- en vloeigedrag.

Vanaf 16,50

IJmopox ZF Primer is een 2-componenten anticorrosieve bootprimer op epoxy basis. Bedoeld voor o.a. DD Lak op staal en aluminium, boven en onder de waterlijn.

Van 33,34 €
Vanaf 28,50

Variopox Injectiehars is een hoogwaardige 2-componenten bootprimer voor op epoxy. Speciaal als eerste laag voor DD Lak op zuigende ondergronden, zoals kaal polyester en hout.

Van 36,94 €
Vanaf 35,50

Een paar verfrollers op schuim basis, speciaal voor DD Lak. Speciaal geadviseerd voor de verwerking van Double Coat Dubbel UV, Double Coat Karaat en Double Coat bootlakken.

Van 2,61 €
2,50

Een paar verfrollers van vilt, speciaal voor De IJssel IJmopox bootprimer. Geadviseerd voor de verwerking van IJmopox HB coating en IJmopox ZF Primer.

3,95

Een verfroller op nylon basis, speciaal voor De IJssel Variopox bootlak. Geadviseerd voor de verwerking van Variopox Impregneerhars, Universele hars en Rolcoating.

3,95

Epifanes bilgeverf is een olie- en waterbestendige bootlak op basis van alkydhars. Speciaal voor bilges, hoosvakken en in natte ruimtes. Voor polyester, hout, staal en aluminium.

Van 19,90 €
Vanaf 17,50

Epifanes Black Bottom is een hoogwaardige zwarte onderwaterverf voor boven en onder de waterlijn. Bestand tegen continue waterbelasting en direct geschikt voor hout en staal.

Van 19,51 €
Vanaf 14,95

Epifanes bootlak is een klassieke superhoogglans 1-component lak op basis van alkydhars. Het is leverbaar in 47 kleuren en is geschikt voor hout, staal, aluminium en polyester.

Van 20,70 €
Vanaf 19,95

Epifanes bootlak blank is een klassieke hoogglans 1-component lak op basis van alkydhars. Het beschikt over een ingebouwd UV-filter en een uitstekende uitvloeiing. Gebruik op hout.

Van 9,00 €
Vanaf 7,95

Epifanes Epoxy HB Coat is een 2-componenten coating van epoxyhars. Wordt gebruikt om de roestwerende eigenschappen of als osmose behandeling. Voor polyester, hout, staal en aluminium.

Van 30,50 €
Vanaf 24,95

Epifanes Epoxy Primer is een hoogwaardige anticorrosieve bootprimer op basis van epoxyhars. Een 2-componenten primer geschikt voor op hout, polyester, staal en aluminium.

Van 29,80 €
Vanaf 24,50

Epifanes hardhoutolie is een hoogglanzende 1-component vernis voor vette houtsoorten (o.a. teak en eiken). Het resulteert in een sterke beschermlaag met een natuurlijke amber kleur.

Van 15,50 €
Vanaf 13,95

Epifanes Multi Marine Primer is een universele 1-component bootprimer die veel eigenschappen van andere primers combineert. Een hoog dekkend en vullend vermogen en prima roestwerend.

Van 20,30 €
Vanaf 17,95

Epifanes Poly-urethane Primer is een harde 2-componenten bootprimer, speciaal is voor Epifanes Poly-urethane bootlak. Geschikt voor op polyester, epoxy en 2-componenten verflagen.

Van 29,80 €
Vanaf 25,50

Epifanes Polyurethane Kwastverdunner is een speciale verdunner voor applicatie van Epifanes Polyurethane jachtlak of Epifanes PP Vernis Extra met een kwast of roller.

Van 11,10 €
Vanaf 9,95

Epifanes Verdunner D100 is een speciaal verdunningsmiddel voor de onderwaterverven Epifanes Foul Away antifouling, Epifanes Underwaterprimer en Werdol Silverpaint bootlak.

Vanaf 7,95

Epifanes Washprimer AQ is een sneldrogende 1-component hechtprimer, speciaal ontwikkeld voor een goede hechting op nieuw aluminium. Gebruik zowel boven als onder de waterlijn.

Van 17,90 €
Vanaf 14,50

International Compass is een extreem duurzame transparante bootlak met een hoogglanzende eindlaag. Deze vernis is geschikt voor toepassingen boven de waterlijn, direct op hout.

Van 22,99 €
Vanaf 19,50

Danboline is een stevige bilgeverf van International. Het beschermd bilges, bakskisten en schotten tegen vochtopname en weersinvloeden. Leverbaar in drie verschillende kleuren.

Van 29,04 €
Vanaf 22,50

International Original is een traditionele hoogglans bootlak met een zeer transparante kleur. Geschikt voor directe toepassing op hout, binnen of buiten, boven de waterlijn.

Van 16,67 €
Vanaf 13,95

Perfection Plus is een van de beste bootlakken van International. Een transparante 2-componenten polyurethaan hoogglans houtlak, met ingebouwde bescherming tegen UV en chemicaliën.

Van 52,64 €
Vanaf 37,50

International Perfection Undercoat is een hoogwaardige 2-componenten zijdeglans grondverf, leverbaar in 2 kleuren. Onderlaag voor een zeer duurzaam verfsysteem met Perfection bootlak.

Van 52,16 €
Vanaf 40,50

Thinner No 1 van International is een algemene verfverdunner voor 1-component bootverven en -vernissen. Thinner No 1 is ook geschikt om gereedschap mee schoon te maken.

Van 13,00 €
Vanaf 10,95

Thinner No 7 van International is een verdunner voor epoxy producten. Thinner No 7 kan ook worden gebruikt om gereedschap te reinigen van epoxyplamuur.

Van 24,13 €
20,50

Thinner No 9 van International is een verfverdunner voor 2-componenten polyurethaan verven en vernissen. Thinner No 9 kan ook worden gebruikt om gereedschap te reinigen.

Van 27,84 €
23,50

International Woodskin is een blanke vernis op basis van houtolie, met vochtregulerende eigenschappen. De bootlak is een beschermende huid voor alle houtsoorten boven de waterlijn.

Van 27,78 €
Vanaf 21,50

Tenco Bootlak Blank is een sneldrogende hoogglans bootlak met goede vloei-eigenschappen. Het is makkelijk verwerkbaar op alle houtsoorten boven de waterlijn en is erg duurzaam.

Van 21,76 €
18,50

Tenco Bottomcoat Brons is een gladde 1-component coating voor onder de waterlijn, die goed beschermt tegen algen. Breng aan over Tenco Bottomcoat Zwart.

Van 23,50 €
Vanaf 19,95
1 - 50 van 56 resultaten